Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha egy személyre csináltam...

Ha egy személyre csináltam banánfagyit, kb. mennyi idő alatt fagy meg és lesz fagylalt állagú?

Figyelt kérdés

2017. máj. 25. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Biztos vagyok benne, hogy nemcsak hogy a fagyasztók sem egyformák, de az egyszemélyes adagok is s nagyon nem mindegy az összetétel sem.

Az enyém főleg tojásból van és iszonyú sokáig fagy meg, mindig előző nap készítem, különben krém lesz (jó, reggeltől estig megfagyna, de sosem reggel csinálom).

Viszont ha erősen banán alapú és a banán eleve fagyott, akkor azonnal megvan. Jó, ez sem klasszikus recept, de nagyon jó a turmixolt fagyasztott banán (bár gondolom, az emberek zöme nem fagyasztva tárolja a banánt, én igen).

2017. máj. 25. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 3-4 óra alatt. De persze függ az összetételtől is.
2017. máj. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!