~GekkóNiki~ kérdése:
Ti mivel ízesítitek a hajdinakását?
Figyelt kérdés
Próbáltam mézzel, kis cukorral, de nem jó. (Minden nélkül olyan furcsa íze van és rá van írva, hogy lehet bele tenni mézet, cukrot, vajat, stb.)2017. ápr. 22. 14:12
1/6 anonim válasza:
A hajdina alapjaiban rizs helyett használatos.
Tehát ha a tejberizs, akkor cukorral, kakaóval, mazsolával, hasonlóval.
Én alapjaiban sóval, borssal, párolt zöldségekkel keverve, húsételek mellé köretként használtam.
2/6 anonim válasza:
Én meleg salátát szoktam készíteni belőle párolt zöldekkel, friss zöldfűszerekkel, fetával. Simán kásának nekem olyan snassz.
3/6 anonim válasza:
Ha rizs helyett köretként készíted, akkor vágj bele vöröshagymát /lehet bele több/. Azzal jobb íze lesz. Természetesen só is kell bele...
4/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom. Próbáld ki házi készítésű lecsóval, ha kedveled a lecsót.
Illetve én petrezselyemzölddel is szoktam készíteni.
Valószínűleg nem úgy készítem, mint mások. Most pörkölt hajdina van itthon, azt háromszoros mennyiségű vízben főztem, volt benne só és elég sok friss petrezselyemzöld. Szárított petrezselyemzölddel viszont nem kedvelem.
De lehet bármilyen zöldséggel, attól függően, hogy te mit kedvelsz.
5/6 anonim válasza:
Kimaradt: én mézzel és cukorral még sohasem ettem.
6/6 anonim válasza:
Lehet bele tenni néhány teáskanálnyi hántolt napraforgómagot, szezámmagot és néhány darab mandulát, ha ezeket kedveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!