Kívül jól megsül belül nyers, miért?
Figyelt kérdés
Leveles tésztás süteményről van szó, sütöben sütve, kívül már jól megsül belül illetve kívül az alján mégis még szinte nyers a tészta.
Ilyenkor magasabb vagy alacsonyabb hőfok kell? Általában 200 fokon sütök mindent, de itt ez nem jött be. Elektromos sütő.
2017. ápr. 14. 17:06
1/2 anonim válasza:
Ha így nem jó, akkor csak alsósütéssel csináld. Én akkor szoktam így járni ha also felső sütéssel csinálom.
2/2 anonim válasza:
Szerintem alacsonyabb hőfokon próbáld meg.Lehet,h a magas hőfok miatt a külseje hamar megsül egy vékony rétegbe és emiatt a belseje már nem tud átsülni meg ideje sincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!