Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől volt furcsa állaga a...

Mitől volt furcsa állaga a Hulalának?

Figyelt kérdés

Úgy értem, h felvertem kemény habbá, összekevertem csokis pudinggal, raktam bele rumot, mogyorókrémet és valami iszonyú zsíros-vajas cucc maradt utána a szájpadlásunkon... Mintha kicsapódott volna belőle növényi zsiradék... Brrr.

2 dologra gondoltam. Vagy túl sok rumot raktam bele és attól volt. Vagy pedig a mogyorókrém... Vagy passz.

Ötletek?


2010. máj. 13. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A mogyorókrémből kicsapódhatott a zsiradék szerintem. A puding is ki volt már hűlve?
2010. máj. 13. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze! Teljesen kihűtöttem a pudingot... Tortába szerettem volna tölteni amúgy, mert a tartása, meg az íze jó lett volna. De ez az utó-hatás... Pff.
2010. máj. 13. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl sokáig verted! Ha krémet készítesz, akkor a legutolsó mozzanat legyen az, hogy belekevered a hulalaát! Különben kicsapódik a tejzsír, és pocsék lesz!Utána már nem szabad sokáig keverni.
2010. máj. 13. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Legközelebb megpróbálom másképp. Lehet, hogy sokáig vertem... Mert, amikor úgy gondoltam, hogy kész, még akkor egy kis kakaó bele, azzal is tovább vertem, meg porcukor, meg még rum, még cukor, még kakaó... Huppsz, erre nem gondoltam. Nem tudtam, hogy ha sokáig verem, akkor kicsapódhat.
2010. máj. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!