Milyen a jó botmixer és a jó wok?
Botmixer: Nekem egy braunom van, Multiquick, én azért választottam ezt, mert a műanyag burkolaton belül, a mixel feje acélból van, és én hajlamos vagyok dolgokat elhajigálni meg legurítani az asztalról. Nem volt olcsó, de nekem megérte, és nagyon sok minden van hozzá.
Wok: nekem ebből egy sima tapadásmentesem van, semmi extra, asszem 2500 ft volt, de az okosok és hozzáértők, meg főleg a kínai szakácsok azt mondják, csak öntöttvasat szabad venni.
Hát ez elég emberfüggő kinek mi jön, jött be. Botmixerből ha ritkán használod akkor szerintem még egy Nethaus-os is jó, de a Bosch-osban biztos nem fogsz csalódni. Nézd meg az egyes gyártók oldalain, hogy melyik mit tud és hasonlítsd össze őket a te célod, elvárásaid szerint. Mármint a műszaki tudására gondoltam. Kérdezősködj ismerősi körben, kinek mi jött be. Meg hát függ a pénztárcádtól is, hogy milyet tudsz megvenni.
A wok-ot nem tudom. Bár egyik ismerősöm vett ilyen ezer forintosat, neki bejött, de másnak nem. Szerintem a Tefalos biztos jó, ha tudsz érte adni annyit.
A legfontosabb hogy nézz szét ahol csak lehet és minél többet tudj meg mindkét termékről, illetve az árakról. Lehet akció alkalmával kapsz jó minőségűt olcsón is, vagy lehet egyik üzeltben ugyanaz a termék sokkal olcsóbb mint a másikban.
Sok sikert!
Majd írd meg itt, hogy végül milyet vettél! Ha sikerül dűlőre jutnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!