Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyakori mit ajánlotok két...

Gyakori mit ajánlotok két háztartási kex közé?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 10:44
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
az összecsukható? vagy mi?
2017. ápr. 1. 16:45
 22/35 anonim ***** válasza:
75%

Két "kex" közé még egy jó adag idétlenséget, amire vágysz.

Húsvét előtt nyárimikulás... na ne. Ha viccelődni akarsz, a humor kategóriában kérdezz...

2017. ápr. 1. 18:43
 23/35 A kérdező kommentje:
inkább örüljetek, hogy nem háztartási szexet írtam.
2017. ápr. 1. 19:13
 24/35 anonim ***** válasza:

A tere-fere vajas keksz, a háztartási meg nem.

[link]

Ilyesmit szokott csinálni anyósom, bár nem ez alapján a recept alapján, a tetejére mehet a csoki.

2017. ápr. 1. 19:33
 25/35 A kérdező kommentje:

köszi ezt kipróbálom

anyósód üdvözlöm a gyakori népe nevében is!:)))

2017. ápr. 1. 20:00
 26/35 A kérdező kommentje:

megpróbálom oldalról is kexel bevonni

h már kocka legyen igazi kocka

2017. ápr. 1. 20:01
 27/35 anonim ***** válasza:

A 15-ös vagyok.

Igen, csak tejföl kell bele meg cukor , vanília.

először én is furcsálltam és bizalmatlan voltam, ameddig el nem készítettem de tényleg eszméletlen.

vegül is, a tejföl zsíros, tejszínes, kissé savanykás, nem is kell más. Nekem a lidl 20% vált be, plusz a nádudvari és tesco fekete tetejű 25% -os tejföl. Ezek még viszonylag normális tejfölök. Szerintem keverhetsz túrót is a tejfölhöö szerintem.

2017. ápr. 1. 23:22
 28/35 A kérdező kommentje:

köszi.

én is bizalmatlankodom, de ezek után kipróbálom csak tejföllel is mert nagyon kíváncsi lettem.:)))

2017. ápr. 1. 23:44
 29/35 anonim ***** válasza:

Sok sikert a tejföllel! :-)

Remélem ízleni fog! Fontos, hogy a kekszes réteggel fejezd be, és azt is kend meg vékonyan tejföllel, különben nem fog megpuhulni normálisan a felső réteg. Amúgy a tejföl mennyisége lehet másnak kicsit sok, de mi úgy szeretjük ha a töltelék jó sok benne :-)

Eszembe jutott, hogy anyósom csinált régen almásat. Rétegezte a ht kekszet almás töltelékkel. Kicsit megpárolta az almát, cukor, fahéj, szegfűszeg, esetleg citromhéj bele, majd tett hozzá vaníliás vagy tejszínes ízű pudingport, besűrítette, és ezzel rétegezte a kekszet. Csak az alapból ott levő gyümölcslébe tette a pudingot, nem öntött hozzá pluszban semmit. Majd az utolsó réteg kekszre tett csokimázt. Az is nagyon ízlett nekem!

Jó kísérletezgetést :-)

Írd majd meg mire jutottál.

2017. ápr. 2. 11:48
 30/35 anonim válasza:
100%
2017. ápr. 2. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!