Mit tegyek, ha?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Miközben készítem az ételeimet, kb mindig belecsipegetek az adott ételbe, illetve kósolgatom. Ezzel annyi a probléma, hogy diétázom. Minden este megcsinálom a másnapi élelmemet:D Ti szoktatok ilyet csinalni? Erre esetleg tudtok valami kis trükköt mondani, hogy ne nyammogjak bele?
2017. febr. 16. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
A trükk az, hogy nem teszed az ételt a szádba. Máshogy nem megy.Felnőtt vagy, tudod irányítani a mozdulataidat.
2017. febr. 16. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából 15 éves vagyok :D (làny)
2017. febr. 16. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha megkóstolod? Nem másnap eszed meg azt a pár falatot, hanem előtte való nap. Ez az átlagos kalóriabeviteledet igazán nem érintheti. Kivéve, ha a csipegetéstől éhes leszel és eszel rá.

De ha ezt nem akarod, nem teszed be a szádba, tényleg nincs más megoldás.

Trükköt nem tudok, én mindig evés előtt készítettem el az ételeimet, ma pedig, hogy ez nincs teljesen így, megkóstolom, de az nem kavar be semmibe. Direkt nem eszem, tényleg csak a szükséges kóstolás. Elhatározás kérdése.

2017. febr. 16. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
20 éves szakács vagyok, azt tudom ajánlani hogy nyugottan egyél belőle, az étel azért van hogy megegyük, mellesleg kóstolással tudod csak eldönteni hogy korrigálj-e az ízeken, vagy sem. Szóval csak kóstolgass minden zavaró gondolatok nélkül ;-)
2017. febr. 17. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!