Húst rakok a hűtőbe ki kell csomagolni a zacskóból?
Figyelt kérdés
Mikor húst veszek, nem mindig van alkalmam azonnal elrakni, ilyenkor zacskóba beteszem a hűtőbe. Anyósom szerint legalább egy kis lyukat kell rá csinálni. Nálunk ezt sosem csinálta anyum, így én se szoktam. Kérdésem az lenne kell-e és ha igen miért?2017. febr. 11. 13:49
1/4 anonim válasza:
Ha műanyg zacskóra gondolsz, akkor természetesen ki kell csomagolni. Máskülönben másod - harmadnapra már szaga lesz.
2/4 anonim válasza:
Két napnál tovább nem is szabad friss húst tartani a hűtőben.Egy napig még eláll az eredeti csomagolásban, de utána ki kell csomagolni, vagy fel kell használni, vagy le kell fagyasztani.Erre egy nap alatt lehet időt szakítani, és tényleg nem bántásból mondom, csak segítő szándékkal.
A kis lyukkal csak több levegőt kap a hús, de akkor sem használ neki egy napnál tovább.
3/4 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam mikor megjövünk a bevásárlásból és nincs időm elrakni, mert pl. gyerekek ennének és mikor alszanak akkor van rá lehetőségem.
2017. febr. 12. 21:16
4/4 anonim válasza:
Persze, ne is aggódj, addig semmi baja nem lesz a húsnak, míg a gyerekeket ellátod.Teljesen érthető, ha nem tudsz azonnal a hússal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!