Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hátsó nyers csülköt sütőben,...

Hátsó nyers csülköt sütőben, akár római tálban szeretnék sütni (jó omlósra) azért, hogy főzés közben ne főjjön ki az íze. Tudtok ehhez jó receptet?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

A konkrét recept, amit írtam:

"Sertés csülök Pékné módra"

Valóban kipróbált, és finom recept, nem kell neki mást tennie, mint a googlé-ról leszedni ezt az egyetlen konkrét receptet.

Már közel 60 éve főzök!!! néhányszor már kipróbáltam!!

2017. febr. 10. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Én meg 100 éve guglizok.

Erre kontrázzatok rá.

2017. febr. 10. 08:43
 13/15 A kérdező kommentje:

9-es,10-es!

Én voltam aki feltette ezt a kérdést.Kérlek benneteket miattam ne vitázzatok.Egyébként 40éve főzök,egyebek között csülköt is,csak kíváncsi lettem volna rá,hogy a klasszikus fözési technológián kívül tudtok e valami újabbat.Egyébként ha már vita van a receptek miatt,hogy őszinte legyek számomra is "nevetséges",hogy néha olyan recepteket tesznek ki,amitől nekem is "kinyílik a bicska a zsebemben".Ahogy olvasom, nagy a valószínűsége,hogy olyan is ír akinek véleményem szerint talán még főzőkanál sem volt a kezébe.Ezzel csak az a gond,hogy szegény kezdő háziasszonyok sikerélményük lelombozódása miatt elmegy a kedve a sütéstől-főzéstől.Tökéletesen megértem őket,de azért ne adják fel,próbálkozzanak továbbra is.

2017. febr. 10. 08:59
 14/15 anonim ***** válasza:

67-es, te nem receptet írtál, hanem egy étel nevét...És tényleg jobb lenne, ha befejeznéd a harciaskodást, komolyan árt az oldalnak az effajta torzsalkodás, ami részedről számtalanszor előfordul.

A 74-es válaszolóló igen kultúráltan, mértéktartóan, minden sértegetés nélkül válaszolt a te kifejezetten sértő kommentedre.

Ha 60 éve főzöl elég idős lehetsz, méltatlan hozzád az ilyen viselkedés. Kicsit higgadj le, és gondolkozz el az értelmetlen vitatkozásodon.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

2017. febr. 10. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
93%

67%-os: ha a googleba beadod a "Sertéscsülök pékné módra" címszót, akkor 2.130 találatot ad ki, nem pedig EGY receptet.

Szóval te NEM receptet írtal, hanem csak egy címszót, és a találatok közt igencsak jelentös eltérések vannak.

A recept megadása vagy az, hogy beírod az egészet pontosan, vagy belinkelsz EGY - neked tetszö - receptet a netröl.

2017. febr. 10. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!