Hátsó nyers csülköt sütőben, akár római tálban szeretnék sütni (jó omlósra) azért, hogy főzés közben ne főjjön ki az íze. Tudtok ehhez jó receptet?
A konkrét recept, amit írtam:
"Sertés csülök Pékné módra"
Valóban kipróbált, és finom recept, nem kell neki mást tennie, mint a googlé-ról leszedni ezt az egyetlen konkrét receptet.
Már közel 60 éve főzök!!! néhányszor már kipróbáltam!!
Én meg 100 éve guglizok.
Erre kontrázzatok rá.
9-es,10-es!
Én voltam aki feltette ezt a kérdést.Kérlek benneteket miattam ne vitázzatok.Egyébként 40éve főzök,egyebek között csülköt is,csak kíváncsi lettem volna rá,hogy a klasszikus fözési technológián kívül tudtok e valami újabbat.Egyébként ha már vita van a receptek miatt,hogy őszinte legyek számomra is "nevetséges",hogy néha olyan recepteket tesznek ki,amitől nekem is "kinyílik a bicska a zsebemben".Ahogy olvasom, nagy a valószínűsége,hogy olyan is ír akinek véleményem szerint talán még főzőkanál sem volt a kezébe.Ezzel csak az a gond,hogy szegény kezdő háziasszonyok sikerélményük lelombozódása miatt elmegy a kedve a sütéstől-főzéstől.Tökéletesen megértem őket,de azért ne adják fel,próbálkozzanak továbbra is.
67-es, te nem receptet írtál, hanem egy étel nevét...És tényleg jobb lenne, ha befejeznéd a harciaskodást, komolyan árt az oldalnak az effajta torzsalkodás, ami részedről számtalanszor előfordul.
A 74-es válaszolóló igen kultúráltan, mértéktartóan, minden sértegetés nélkül válaszolt a te kifejezetten sértő kommentedre.
Ha 60 éve főzöl elég idős lehetsz, méltatlan hozzád az ilyen viselkedés. Kicsit higgadj le, és gondolkozz el az értelmetlen vitatkozásodon.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
67%-os: ha a googleba beadod a "Sertéscsülök pékné módra" címszót, akkor 2.130 találatot ad ki, nem pedig EGY receptet.
Szóval te NEM receptet írtal, hanem csak egy címszót, és a találatok közt igencsak jelentös eltérések vannak.
A recept megadása vagy az, hogy beírod az egészet pontosan, vagy belinkelsz EGY - neked tetszö - receptet a netröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!