Hogy fagyasszátok le a tököt?
Nemrég fagyasztottam le egy adag sütőtököt. Krémlevest készítettem, annyi vízben, ami épp ellepte, megfőztem a tököt, répát, leturmixoltam, a felét elkészítettem levesnek, a másik felét lefagyasztottam. Amikor kivettem a fagyasztóból, felolvasztottam, felengedtem vízzel, tejszínnel, összeforraltam, és olyan volt, mintha akkor készült volna.
Szerintem a babának is pürésítve lenne érdemes lefagyasztani.
koszonom a segitseget
igen, rajottem utolag en is, nem magyarorszagikent a hibara...na mindegy.... inkább irjak igy, de ne legyek paraszt
Gondolom sütőtökről kérdezel. Ahogy írtad mindegyik módon lehet, de praktikusabb már félkészen, pürésítve (adagolva ) lefagyasztani.
Főzőtök ilyenkor nincs, de azt szezonjában szálasra gyalulva szokták lefagyasztani. Ebből is letörhető annyi, hogy egy bébiadagot meg lehessen főzni belőle, persze, ha ízlik a szálas a babának. ha még nem, akkor ezt is lehet botmixerrel pürésíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!