Hogyan kell tárolni a vágott petrezselymet, hogy ne sárguljon meg 3-4 nap után? Használható-e sárgán?
Én is csak megerősíthetem, hogy a fagyasztás a legjobb módszer. Mindig kéznél van petrezselyemzöldje, és nagyon könnyű felaprítani fagyosan.
A vízbe állítás nekem soha nem jött be, hiába is cseréltem a vizet.
A megsárgult petrezselyem nem jó semmire, ki kell dobni.
Próbálkoztam földbe ültetett gyökérrel is, nagyon szépen hajtott, egy telet kis is húztam vele.csak az volt a gond, hogy olyan erős zöldségszaga volt, hogy nagyon nem illett bele a lakás illatába, így többször nem is próbálkoztam vele.
Érdekes, más zöldfűszer növényeknek, amik a konyhaablakban vannak, nincs ilyen intenzív illatuk.
Elnézést, hogy kétszer ment el a válaszom, de délelőtt vacakolt a gép (több kérdésnél is ) egyszerűen nem ment el a válasz.Utána rövidítve leírtam a lényeget újra, de még akkor sem jelent meg.
Most látom, mindkettő ott van. Hiába a technika ördöge játszott velem.. Bocsi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!