Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Botmixer mire használható?

Botmixer mire használható?

Figyelt kérdés

Habverő funkciója van? Tehát ha fel kell verni mondjuk 3 tojás fehérjéjét cukorral, akkor botmixer fel tudja verni?

Meg más krémeket...

Már próbálkoztam vele de lehet emiatt nem sikerült egy torta:D:D

2015. nov. 7. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak olyan botmixert láttam eddig, hogy két kis kés pörgött az aljában. azzal csak krumplipürét, gyümölcs-pürét lehet csinálni. de ha aztmondod, hogy habverő kanalai is vannak, akkor a fehérjét cukor nélkül szoktam én felverni. azt is lehet vele biztosan.
2015. nov. 7. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Neeeeem, habot verni nem a botmixerrel kell :)

Kivéve ha van hozzá habverő feltét is, és akkor azt kell rátenni.

Csak úgy simán a botmixer pürésítésre jó, pl. szoktam készíteni krémleveseket, azzal pürésítem. Vagy lehet vele turmixot készíteni, tej és gyümölcsök.

2015. nov. 7. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, tojásfehérjéhez habverő kell (vagy villa és türelem :)).

Botmixert pl. akkor használok, ha turmixolni akarok egy pici dolgot, aminek megfelel a botmixer gyengébb képessége, viszont a turmixban elveszne a picike étel s benne maradna a fele, s a turmix elmosása is macerásabb, mint a botmixeré.

De általában tojástejet vagy vajas kávét csinálok vele, csak éppen ezek nem részei a normál emberek étkezésének... Tehát habosítok vele. A tejhabosító gyönge, jobb a botmixer, igaz, a turmix még jobb, de nem fogom emiatt naponta elmosni, a botmixer is megfelel.

A kókusztejkészítésnél is bevethető a botmixer, bár itt jobban kidomborodik a turmix előnye, de azért megteszi így is.

2015. nov. 7. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Fel lehet verni vele a tojást, ha van hozzá habverő rész.

Nekem ilyen szettem van: [link] .Használom belőle az aprítót és a habverőt is, de legtöbbször kkrémlevesek készítésénél veszem elő.

2015. nov. 8. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!