Botmixer mire használható?
Habverő funkciója van? Tehát ha fel kell verni mondjuk 3 tojás fehérjéjét cukorral, akkor botmixer fel tudja verni?
Meg más krémeket...
Már próbálkoztam vele de lehet emiatt nem sikerült egy torta:D:D
Neeeeem, habot verni nem a botmixerrel kell :)
Kivéve ha van hozzá habverő feltét is, és akkor azt kell rátenni.
Csak úgy simán a botmixer pürésítésre jó, pl. szoktam készíteni krémleveseket, azzal pürésítem. Vagy lehet vele turmixot készíteni, tej és gyümölcsök.
Nem, tojásfehérjéhez habverő kell (vagy villa és türelem :)).
Botmixert pl. akkor használok, ha turmixolni akarok egy pici dolgot, aminek megfelel a botmixer gyengébb képessége, viszont a turmixban elveszne a picike étel s benne maradna a fele, s a turmix elmosása is macerásabb, mint a botmixeré.
De általában tojástejet vagy vajas kávét csinálok vele, csak éppen ezek nem részei a normál emberek étkezésének... Tehát habosítok vele. A tejhabosító gyönge, jobb a botmixer, igaz, a turmix még jobb, de nem fogom emiatt naponta elmosni, a botmixer is megfelel.
A kókusztejkészítésnél is bevethető a botmixer, bár itt jobban kidomborodik a turmix előnye, de azért megteszi így is.
Fel lehet verni vele a tojást, ha van hozzá habverő rész.
Nekem ilyen szettem van: [link] .Használom belőle az aprítót és a habverőt is, de legtöbbször kkrémlevesek készítésénél veszem elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!