Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készül a ropogós édesburg...

Hogy készül a ropogós édesburgonya chips?

Figyelt kérdés

Annyi félén próbáltam már, de egyszerűen nem számít, hogy kis lángon sütöm, nagy lángon sütöm, vékonyra vágom, nem vékonyra vágom, teszek alá olajat ,nem teszek alá olajat... egyszerűen képtelen vagyok normális finom ropogós chipset készíteni édesburiból...

Tudnátok segíteni hogy hogy csináljam?

Nem eszek zacskós chipset mint a lays meg társai, de annyira annyira kívánok valami hasonlót :(


2017. jan. 20. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam simán úgy készül, hogy extra vékonyra vágom, serpenyőben kókuszzsírban kisütöm, mikor picit már barnul a széle, akkor gyorsan ki. Kis adagokban sütöm, hogy legyen helye, és sûtés előtt konyharuhával felitatom róla a lehető legtöbb nedvességet.
2017. jan. 20. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi ki fogom próbálni :)

most egyelőre úgy prbáltam meg hogy picit olajosan, befűszerezve betettem a mikróba 5 percre, neten láttam, meglátom sikerül-e

2017. jan. 20. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Sikerült mikróban is de valahogy nem volt az igazi, ma kipróbálom olajban sütve :)
2017. jan. 21. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne sózd előre.Akkor megpuhul.
2017. jan. 21. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!