Mibe tudok kisebb adag rakottkrumplit csinálni, ha csak nagy üvegtálam van?
A rakott krumplit én is hagyományosan készítem, a tejföllel nem spórolok, a sorok közé is kerül.A legtetejére is bőven, amit megszórok szitált zsemlemorzsával, amitől szép piros kérget kap. Ezt anyukámtól tanultam, és emlékszem, hogy mindig a egy alumínium lábasban sütötte a rakottkrumplit.
Szóval én is azt mondom, hogy egy neked megfelelő lábasban rakd le, amit előtte kenj ki zsiradékkal.
Van egy saját receptem -rakott oldalas- abba szoktam tenni nagyon vékony félkarikára szelt lilahagymát, ami összesülve a többi hozzávalóval isteni finom édeskés zamatost ízt ad az ételnek.
Esetleg próbáld meg a rakottkrumplit is egyszer hagymával együtt sütni, hátha ízletesebbnek találja a párod.
Én azért nem teszek bele, hogy a két kaja különbözzön egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!