Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S! A laptop billentyűzet...

S. O. S! A laptop billentyűzetére ömlött egy kisebb adag tea. Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Azonkívűl persze,hogy a felületén letöröltem. De ami esetleg mélyebbre folyt?

2014. aug. 26. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Az informatika alapvető szabályrendszerében az az egyik pont, hogy "nem iszunk és nem eszünk" a számítógép előtt... ...nos a legtöbb ember nyilván ezért csinálja mégis! :-)

Hááát egy darabig nem kapcsolod be, megvárod, hogy kiszáradjon, bár ha mézes tea volt, akkor ragadni fog... :-)

Végülis nem sokból tart szétszedni és kitisztítani, feltéve ha nem egy egybeépített billentyűzetről van szó.

2014. aug. 26. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaaaa most látom, hogy laptop, nos akkor egybeépíttet a billentyűzet, sőt egy laptopot elég körülményes szétszedni... :-)
2014. aug. 26. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen,tényleg nem szabadna és nem is szokásom. Ez volt azt hiszem az első és utolsó alkalom is egyben. :S :D
2014. aug. 26. 11:20
 4/4 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam, rendbejött?
2018. márc. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!