Hust akarok 1 napig fűszeres etolajban aztatni utána panírozzni és sütni. Milyen fűszert ajánlotok az olajba es ehhez milyen hust?
Abban az olajban nem ránthatnád ki, ahhoz friss tiszta olaj kell.Ne akarj már ennyire spórolni éppen karácsonykor, de máskor sem lehet a olajos pácot a rántotthús sütéséhez felhasználni . Sülteknél működik, hogy a páccal együtt sütik, de rántotthúsnál nem.
Igazán nem értelek... :/
"éppen karácsonykor"
értem. azon az ünnepen amikor azt hazudjuk hogy szeretjük egymást s megpróbálunk - több kevesebb sikerrel - néhány napig úgy viselkedni egymással, mintha ez igaz lenne, s ahogy egész évben kellene, hazudjuk azt is hogy gazdagok vagyunk s pár napig együnk úgy ahogy egész évben kellene.
világos.
Kérlek ne forgasd ki a szavaimat. Én eddig még csak segítő szándékkal írtam, de, ha valakiben rosszindulat van, arról sajnos én nem tehetek.
Boldog karácsonyt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!