Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mandulát/őrölt mandulát...

A mandulát/őrölt mandulát mivel lehet helyetesíteni?

Figyelt kérdés

Valami olyan hozzávalóra gondolok aminek hasonló az íze és sütés után végeredmény sem változik túl nagyot. ú

Előre is köszönöm ☺


2016. dec. 4. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dio, mogyoro, pekán...
2016. dec. 4. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Gyakorlatilag semmivel. Vajban pirított zabpelyhet szoktak mandula-pótlónak ajánlani, de nem az. Finom, nem arról van szó, de semmi mandula-jellege nincs.
2016. dec. 4. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem hasonlít a mandulára. Én diót használok helyette sütiben, de természetesen egészen más lesz, viszont a diónak még jobban szeretem az ízét s amúgyis akkor alkalmazom, amikor csak egy kevés mandula kellene, nem azon alapszik az étel. De egyes esetekben sehogysem jó a dió, mandula kell és kész. Nagyon egyéni enyhébb kis íze van, a dió pedig erősen dióízű, nagyon más.
2016. dec. 4. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Natúr, kissé megpirított törökmogyoróval próbálkozhatsz, de tegyél a sütibe ( a darált mogyoróval együtt ) keserűmandula aromát. Az íz jellegzetes lesz, az állag sem változik.A dió zsíros, és nehéz , nem lehet a mandulával kiváltani.
2016. dec. 4. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!