A tejtermékek mindegyikében megindul a baktériumok/gombák működése?
Figyelt kérdés
Pl. joghurt - baktériumkultúra miatt lesz az, ami.
És a tejfölben, vajban is zerepet kapnak ezek a folyamatok?
2016. nov. 30. 21:15
2/3 anonim válasza:
A joghurt valóban a baktériumkultúrától az, ami, a kefír a gombakultúrától az, ami. A tejsavbaktériumok minden tejtermék természetes "lakói ".
De minden tejterméknél, akár kultúrával oltott, akár nem, a penészgombák is megjelenhetnek, ami viszont már a romlás jelei. (kivéve a kékpenészes sajtokat )
3/3 szaszaa11 válasza:
Szia!
Igen, mindenhol jelen vannak. Valahol többé, valahol kevésbé - de ha akarsz még valaha tejet fogyasztani, azt ajánlom ne nagyon kutass az összetétele után, mert meg fogsz ijedni, mit is iszol valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!