Hétvégi csirkepaprikásból valami mást?
Szedd le a csontról, főzz meg pár szem krumplit, és:
teflon aljára olajat, tejfölt, rá a felszelt, megfőtt krumplit, arra a kicsontozott húst, szaftjával együtt.
A tetejét ismét megkened tejföllel, megszóród reszelt sajttal, és egy pillanatra bedugod a mikróba/sütőbe.
Fejedelmi egytál-étel vacsorára.
Vegyél karfiolt, vagy kelkáposztát, esetleg savanyú káposztát, (amelyiket szereted) a a húst vágd egész apró darabokra.
Főzz egy kevés rizst,(de ha van maradék az is jó) a húst a zaftjával együtt keverd össze a főtt rizzsel, tegyél bele tejfölt is és rétegezd az előzőleg sós vízben megfőzött, általad választott zöldséggel.
A tepsit mielőtt elkezded a bepakolást kend be valami zsiradékkal, szórd meg zsemlemorzsával. Az aljára és a tetejére zöldség kerüljön, amit takarj be a végén tejfölben elkevert tojással és sajttal és irány a sütő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!