Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tortazselet hogyan?

Tortazselet hogyan?

Figyelt kérdés
Sajttortahoz a krembe tettem tortezsele port (fel tasak) de utana lattam, hogy folyadekkal kellett volna kikeverni es ugy a kremhez adni. Igy akkor nem is fog surusodni a kremem? :(
2016. okt. 15. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
hát nem. Nem valószínű
2016. okt. 15. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
A krémben is van folyadék, így én komoly esélyt adok neki, hogy hatni fog, ha jól elkeverted... Ha nem kell melegíteni, mint a zselatint vagy ilyesmi, nem ismerem a tortazseléket, rákerestem, de miért ne lehetne kismillióféle belőle, amik máshogy viselkednek?
2016. okt. 15. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!