Tortazselet hogyan?
Figyelt kérdés
Sajttortahoz a krembe tettem tortezsele port (fel tasak) de utana lattam, hogy folyadekkal kellett volna kikeverni es ugy a kremhez adni. Igy akkor nem is fog surusodni a kremem? :(2016. okt. 15. 19:32
2/2 anonim válasza:
A krémben is van folyadék, így én komoly esélyt adok neki, hogy hatni fog, ha jól elkeverted... Ha nem kell melegíteni, mint a zselatint vagy ilyesmi, nem ismerem a tortazseléket, rákerestem, de miért ne lehetne kismillióféle belőle, amik máshogy viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!