A gyúródeszkát mindig el szoktátok mosni használat után?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 18:59
11/19 anonim válasza:
Mindig elmosom, mert ha zsiros, nem tudom ugy eltenni
12/19 anonim válasza:
Szólok, ha szalmonellás leszek...
nem mossuk le, hanem letöröljük csak a lisztet...
13/19 anonim válasza:
ne ugorjatok már egymásnak, van aki elmossa, van aki nem. te úgy csinálod ahogy neked jó, akkor meg mit érdekel, hogy Julis néni Mucsaröcsögén elmossa-e, nem is ismerem.
14/19 anonim válasza:
nagyanyám azt üzente,aki most 86 éves, hogy a dzsuvásat lisztel ledörzsölték. a tészta nem lehetett ragacsos. kapott is volna a fjére. akkor meg mitől lett volna olyan piszkos, hogy mosni kell. de ha akarod, tedd be a mosogatóba.
15/19 anonim válasza:
Én sütőpapirt szoktam rá használni, mindkét oldalán alátűröm, majd használat után kidobom. Kicsi a konyhám és olyan macerás elmosni mindig a gyúródeszkát.
16/19 anonim válasza:
15:21 igen...a mai háziasszonyok lehet csak rgacsos tésztát tudnak..meg hisztizni hogy midnen steril legyen :)
17/19 anonim válasza:
Mi sosem mossuk el a gyúró deszkát,csak a vágó deszkát.Mégsincs semmi bajunk.Én csak lekapargatom az oda ragadt tésztát és letörlöm nedves törlő kendővel.Ettől is tiszta és semmi bajunk nincs.
18/19 anonim válasza:
1oo %.os válaszért ajánlom, hogy vágd össze, gyujtsd meg és vegyél másikat. ha ez kell jó válasznak nem veszekszünk. szia.
19/19 A kérdező kommentje:
uccsó tetszik, így fogok cselekedni:P
2010. ápr. 25. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!