Miért tesznek a majonézbe tojássárgáját?
Figyelt kérdés
Kémiából kaptam a feladatot, de sehol sem találok rá értelmes választ. Nyilván valami kémiai okokból... valaki tudna segíteni?2010. ápr. 20. 11:28
11/14 anonim válasza:
Most már tudom, hogy mi történik, amikor cseppenként keverem az olajat a tojássárgájához. Eddig csak azt gondoltam,hogy kis csöppekben szépen "felveszi" az olajat. Ha többet öntök egyszerre, akkor szétugrik, és kezdhetem elölről.
12/14 anonim válasza:
Az utolsónak
Ilyenkor tegyél bele még egy kis mustárt és nagyon óvatosan de gyorsan,a mustár tetején kezd el újra keverni!Ilyenkor "összeáll" újra!
13/14 anonim válasza:
a majoinéz készitéshez kell tojássárgája. a kész majonézt én nem szoktam tojássárgájával dusitani.
14/14 anonim válasza:
egyébként,ha ugy kérdezed, hogy hogyan kell majonézt késziteni válaszom az hogy kell hozzá tojássárgája és stgb, stb,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!