Jó ötlet majonézes párizsisalátához nyers császárgalócát keverni?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon szeretném így elkészíteni és megkóstolni. Összeegyeztethető a kettő?2016. aug. 6. 21:27
11/14 anonim válasza:
Ha szerinted ugyanolyan dolog átmenni egy üres piroson, mint leszedni egy védett gombát, akkor k#rva nagy bajok vannak a fejedben.
12/14 A kérdező kommentje:
Képzeld "kedves" Horst, a mi erdőnkben roskadásig szeded a kosarat azzal a védett gombával. Ne sírjon már a szád három-négy darabért mikor minden 15 percben belebotlik az ember séta közben. Ez a gomba annyi dicséretet kapott már, hogy a kíváncsiságom rávitt egy kis törvénytelenségre és leszedtem egy egy fős adagot.
De látom egyesek akkora ügyet csinálnak belőle, mintha embert öltem volna.
2016. aug. 9. 12:13
13/14 anonim válasza:
Te tényleg nem érted.
Tényleg nagyon ostoba vagy. :(
14/14 A kérdező kommentje:
Ez nem ostobaság, csupán nem vagyok az állam talpnyalia és van annyi vér a pucámba, hogy három darab hülye gombát felvegyek és megegyek. Ezzel hűűű... de sújosan károsítottam az állományt. A vadállatok is felrúgnak séta közben nem egyet sem kettőt, és a csiga is zabálja mint az őrült. Nem az acélom, hogy most minden évben elmegyek és szedek, ez csupán egyszeri alkalom volt és tuti többé nem szedek belőle, mert nem ízlett. Amojan semlege ízű és nem értem miért zengnek ódákat róla.
2016. aug. 9. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!