A mindennapi főzést, hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Aszerint döntetek,hogy mit kivántok ti magatok, vagy a család állitja össze a kivánságlistát.
A férjem válasza mindig, hogy nekem mindegy.
2016. júl. 3. 01:08
21/25 anonim válasza:
"Az én hibám,mert én szoktattam hozzá,most már cseszhetem."
Igen,a TE hibád!
Mellesleg,ha ne adj Isten kórházba kerülsz 1-2 hétre,akkor mit csinál? Éhen hal? Kaját lop a szomszédból? Vagy összedobsz neki egy pincepöcit az intenzív osztály folyosóján 2 vérátömlesztés között?
22/25 A kérdező kommentje:
Hát igen,eléggé szomoru a helyzet.
2016. júl. 3. 17:13
23/25 anonim válasza:
Hát akkor legszebb ideje, megkérdezni tőle, hogy mit fog csinálni, ha egyszer valami miatt napokig-hetekig nem leszel.
És kezdd el tanítani, legalább olyan egyszerű kajákra mint rántotta, paprikás krumpli, egy pizza, hasonlók elkészítésére, és akkor nem kell neki sem éheznie, sem fotóznia. :)))
24/25 A kérdező kommentje:
Veletek történt már ilyen, hogy akivel éltek ilyesmi eszébe jutna,hogy fotózik?En is fotózhatnám,amikor összecsurgat és piszkit mindent.Nekem eszembe sem jut ilyesmi.Még az a szokása ha vásárolok,akkor állandóan fotóz,pedig már rá is szóltak, na és annyira már nem is fiatal.Utánozza a fiatalokat.
2016. júl. 4. 14:23
25/25 anonim válasza:
Egyszer kétszer rugdosd meg. Ne a gyerekek előtt, de pl jól háton rúgod. Majd abbahagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!