Vendégeknek milyen levest főzzek, ha kacsasült lesz petrezselymes krumplival?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 09:25
2/13 anonim válasza:
Jó az 1-es által írt gyümölcsleves-ötlet. Ha még esetleg rákeresel a net-en "görög gyümölcsleves", megnézed, hogyan díszítik, dobják fel egy kis tejszínhabbal a közepén tálaláskor...
Vagy friss zöldségből: karfiol, borsó, hasonlók...
Szóval valami könnyű, tavaszias leves...
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Desszertnek meggyes pite lesz,ezért talán a gyümölcsleves nem annyira nyerő.
Spárga-krémleves?
2016. máj. 15. 10:18
5/13 anonim válasza:
Akkor valóban inkább valami sós leves illene hozzá...
6/13 anonim válasza:
Gyümölcsös leves egyáltalán nem illik elé...
Inkább egy petrezselmyes-citromos zellerkrémlevest adnék elé.
8/13 anonim válasza:
Amúgy amit a kérdező írt, a spárgakrémleves is jól illene elé természetesen. A zellert csak példának írtam.
9/13 anonim válasza:
Nekem első olvasásra egy zöldségleves ugrott be, azt szívesen enném pecsenye előtt. Mondjuk egy kertész-leves.
10/13 anonim válasza:
2-es vagyok!
Érdekes, nálam keményen lepontozásra került a "friss zöldségből készült leves" ötletem, másoknál viszont 100-at ér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!