Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van kozottetek olyan, aki...

Van kozottetek olyan, aki vegigfozott mar egy szakacskonyvet?

Figyelt kérdés
Direkt betartva az eloirasokat, hogy tesztelje a konyvet (mint pl. a Julia Childrol szolo filmben). Ha igen, melyik konyv volt az? Koszi :)

2016. ápr. 30. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nő aki megcsinált minden receptet a Váncza süteményeskönyvből. Nekünk is megvolt a könyv, bár szerintem soha nem sütöttünk belőle semmit, de gyerekkoromban nagyon sokat lapozgattam. Azt viszont elképzelni se tudom mit csinált a lány ennyi sütivel, mert kb minden nap egy egész tepsi az elég durva mennyiség.

[link]

2016. ápr. 30. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:

De jooo! Nagyon koszi :) hogy en mit kerestem ezt a temat :)

Egyszer egy vega vagy vmi extrem dietan levo csalad blogjat megtakaltam, akik igy vegigcsinaltak egy konyvet, de ok moszatot meg hinart ettek, azzal meg nem tudtam mit kezdeni :)

2016. máj. 1. 01:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Reggel olvasgattam ezt a blogot. Hat nem semmi!
2016. máj. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!