Hogyan kell citromsot keszieni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 13:41
2/9 anonim válasza:
Gugliból:
Hozzávalók, 3dl-es üveghez:
* 30 dkg tengeri só
* 1 citrom héja
A citrom héját beletesszük az üvegbe, leöntjük a sóval, lezárjuk és állni hagyjuk pár hétig, hogy a só átvegye az ízét, illatát.
3/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom az infot... :drendes vagy
2010. ápr. 5. 15:43
5/9 anonim válasza:
Fú, múltkor pont olyan Jamie-t néztünk, amikor ilyesmit csinált. Ha jól emlékszem a reszelt héjat mozsárba törögette a sóval és alufólián szárította. Mivel gyorsan kellett sütőben, alacsony hőfokon rásegített.
6/9 anonim válasza:
Szia!tegnap láttam a tv-paprikán simán tengeri sót összekevernek frissen reszelt citrom, vagy zöldcitrom
héjjával.ott azonnal azzal fűszereztek, nem szárították.
üdv.
7/9 A kérdező kommentje:
jujj nagyon koszonom ! :D
2010. ápr. 8. 10:21
8/9 anonim válasza:
mire lehet ezt amúgy felhasználni?????
9/9 A kérdező kommentje:
fingomsincs csak ezen filoztunk az egyik haverommal... :)) le voltunk faradva
2010. júl. 28. 19:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!