Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell citromsot keszieni?

Hogyan kell citromsot keszieni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Milyen citromsót?
2010. ápr. 5. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Gugliból:

Hozzávalók, 3dl-es üveghez:


* 30 dkg tengeri só

* 1 citrom héja

A citrom héját beletesszük az üvegbe, leöntjük a sóval, lezárjuk és állni hagyjuk pár hétig, hogy a só átvegye az ízét, illatát.

2010. ápr. 5. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom az infot... :drendes vagy
2010. ápr. 5. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
ez amúgy mi?:)
2010. ápr. 7. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fú, múltkor pont olyan Jamie-t néztünk, amikor ilyesmit csinált. Ha jól emlékszem a reszelt héjat mozsárba törögette a sóval és alufólián szárította. Mivel gyorsan kellett sütőben, alacsony hőfokon rásegített.
2010. ápr. 8. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!tegnap láttam a tv-paprikán simán tengeri sót összekevernek frissen reszelt citrom, vagy zöldcitrom

héjjával.ott azonnal azzal fűszereztek, nem szárították.

üdv.

2010. ápr. 8. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
jujj nagyon koszonom ! :D
2010. ápr. 8. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
mire lehet ezt amúgy felhasználni?????
2010. júl. 28. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
fingomsincs csak ezen filoztunk az egyik haverommal... :)) le voltunk faradva
2010. júl. 28. 19:34

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!