Tudok még javitani az elsózott savanyúkáposztán?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 13:41
1/6 anonim válasza:
én ha elsózok valamit, beleteszek egy kis krumplit, az felszippantja a sót, persze főzés közben, utólag nem nagyon
2/6 anonim válasza:
Én egyszer elsóztam valamilyen ételt (már nem tudom mi volt az), és szódabikarbónát raktam bele.
3/6 anonim válasza:
Én is a krumpli-trükköt ismerem elsózásra :)
4/6 anonim válasza:
a savanyúkáposztát ilyenkor többször átmossák vízzel, a krumli-ötlete én csak kész ételekkel ismerem
5/6 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, át kell mosni, hogy kijöjjön belőle a só. Máshogy nem megy.
6/6 anonim válasza:
TIPP: legközelebb csak a kész ételt sózd. De ha már elsóztad akkor a krumpli segít, ahogy előttem mondták.
De mondok még jobb tippet. Én semmit sem sózok, egyáltalán. (sótlan diétát tartok) Helyette kis citromlét, fokhagymát rakok a készételbe, melyek nagyon jól kiemelik az ízeket. És természetesen gazdagon fűszerezek minden ételt. Én már nagyon megszoktam az alapanyagok természetes sótartamát, a sózás nekem pl. már túl erős. Amúgy a túl sok só elvizesíti a szervezetet és megemeli a vérnyomást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!