Hogyan kell előfőzni a pacalt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 15:21
1/2 anonim válasza:
Szia! A pacalt megtisztítás, vagy eleve tisztán vásárlás után fel kell tenni citromos, ecetes, egész fekete borsos vízbe. Addig főzöd, míg el nem veszti a ruganyosságát. Mivel nem kellemes a szaga ilyenkor, ezért ilyen fűszeres a víz, így a szag nem fogja befolyásolni a későbbi ízvilágot!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2008. szept. 23. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!