Hogyan Kell a tarhonyát fözni a gulyásba?
Figyelt kérdés
Úgy teszem bele, mint pl. a csipetkét a bablevesbe vagy a rizst a lecsóba? Tehát az ételben fö meg vagy elötte Kell külön megfözni és amikor kész beletenni a gulyásba?2016. jan. 30. 21:20
1/3 anonim válasza:
Még nem hallottam tarhonyáról. De ha azt akarsz és nem vagy benne biztos, vegyél ki levet a gulyásból. Abba elkészíted , meg főzöd és össze teszed mikor minden megfő.
2/3 anonim válasza:
Bár enni, készíteni nem szeretném tarhonyával, de üzembiztosan tudom írni neked, hogy a burgonyával egyszerre tedd bele. A vége felé.
3/3 anonim válasza:
A kézi tarhonya megfőve ugyanolyan, mint a csipetke. A legvégső fázisban, a krumplival együtt szoktam bele tenni, kb 2 maréknyit, ami kb 10 deka. Persze egy egy jó adag gulyás.
Fejenként általában 2 deka száraztésztával számolunk.
ha a sima ,gépi tarhonyát(úttörőgombóc) akarod beletenni,
akkor is ugyanez az eljárás.
Röviden- nem kell külön pirítani, főzni, egyenesen mehet bele, de csak akkor, ahogy írtam fentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!