Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan Kell a tarhonyát fözni...

Hogyan Kell a tarhonyát fözni a gulyásba?

Figyelt kérdés
Úgy teszem bele, mint pl. a csipetkét a bablevesbe vagy a rizst a lecsóba? Tehát az ételben fö meg vagy elötte Kell külön megfözni és amikor kész beletenni a gulyásba?
2016. jan. 30. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Még nem hallottam tarhonyáról. De ha azt akarsz és nem vagy benne biztos, vegyél ki levet a gulyásból. Abba elkészíted , meg főzöd és össze teszed mikor minden megfő.
2016. jan. 30. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bár enni, készíteni nem szeretném tarhonyával, de üzembiztosan tudom írni neked, hogy a burgonyával egyszerre tedd bele. A vége felé.
2016. jan. 31. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

A kézi tarhonya megfőve ugyanolyan, mint a csipetke. A legvégső fázisban, a krumplival együtt szoktam bele tenni, kb 2 maréknyit, ami kb 10 deka. Persze egy egy jó adag gulyás.

Fejenként általában 2 deka száraztésztával számolunk.

ha a sima ,gépi tarhonyát(úttörőgombóc) akarod beletenni,

akkor is ugyanez az eljárás.

Röviden- nem kell külön pirítani, főzni, egyenesen mehet bele, de csak akkor, ahogy írtam fentebb.

2016. jan. 31. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!