Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hová teszitek a használt olajat?

Hová teszitek a használt olajat?

Figyelt kérdés

2016. jan. 22. 12:03
1 2
 11/14 Tompa1986 válasza:
84%
Használt étolaj nálunk nincsen hidrogénezett az összes étolaj inkább kihagyom kokuszolaj és zsírt használok jobban jársz vele
2016. jan. 24. 14:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Étolajra gondoltam, azt hittem, ha megfelelő kategóriába írom, egyértelmű lesz. A válaszokat köszönöm szépen, hasznosak. A zenélő kocsiról írjatok még kérlek, mi a cég neve , ami alapján megtalálhatom.
2016. jan. 25. 11:18
 13/14 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Nálunk a helyi hulladékgazdálkodó cég viszi el a zenélő kocsival, amelyik a szemétszállítást is csinálja. Pont ma láttam (du. 5 körül). Nem tudom, hogy kéthetente-e, vagy minden hónap utolsó hétfőjén, de ilyenkor jár. Be is mondja a hangszórón, hogy ne dobja ki használt étolaját, védjük együtt környezetünket, stb.
2016. jan. 25. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is egy helyi cég viszi el.Aqua kft Mosonmagyaróváron.
2016. jan. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!