Hova teszitek a használt pelenkát?
Figyelt kérdés
Egyből a kukába, vagy külön szemeteszsákba, esetleg pelenkatárolóba? Mi a legjobb megoldás?2010. aug. 21. 15:49
1/13 anonim válasza:
A természetvédelem szempontjából nem a legjobb dolog, de mi mindig külön zacskóba gyűjtjük a pelákat. Így dobjuk be a nagy kukába. Kukások még így is sokszor megtalálják...
Ha boltban adnak szatyrot éppen ezért soha nem utasítjuk vissza, két gyereket pelenkázok van termés bőven.
2/13 anonim válasza:
brendonban kaptunk Captiva pelenkatárolót ajándékba a légzésfigyelőhöz. A bébiőr után ez a legpraktikusabb dolog otthon... Bár nem olcsó az utántöltése (1500 ft/ utántöltő, ami kb. 1 hónapra elég), de még így is nagyon praktikus, nekünk ennyit megér, hogy nincs kakiszag a babaszobában... amíg csak szopizott, nem is lett volna talán nagy gond, de mióta 6 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást... na a mostani pelusokat nem dobnám a kukába, olyan büdik :))
3/13 anonim válasza:
Amikor elkezdtük a hozzátáplálást, vettünk egy pelenkaszemtest. Előtte simán a kukába dobtuk, de most már a szagok miatt nem lehet..
4/13 anonim válasza:
A pisis pelust simán a kukába dobom, a kakisakat olyan zacsiba teszem, amit a háppy pelushoz szoktak adni és úgy a kukába, ami a fürdőben van. Minden reggel leviszem a szemetet, így a lakásban nincs olyan büdös.
5/13 anonim válasza:
nekünk Angelcare tároló van és az utántöltő 5000 Ft, ami elég hamar elfogy, ezért úgy fogom csinálni, hogy télig ebben tárolom mert ez a szagokat valóban elzárja, és télen áttérek egy kisebb méretű szemetes zsákra, amit a teraszon fogok tárolni. Aztán tavasszal ha jön a jó idő és büdös lenne meg ismét sokat leszünk a teraszon, akkor majd veszek utántöltőt. Mi külterületen élünk, az utca végébe kell levinni a szemetet keddenként, így nekem ez vált be.
6/13 anonim válasza:
légzésfigyelőhöz kaptunk mi is pelenkakukát, abba teszem akármi is van benne. nem veszünk utántöltőt, mert baromi drága, sima kukazacsit teszek bele, 2-3 naponta úgyis megtelik és kiviszem. nincs büdös. a fürdőben amit leveszek róla pancsi előtt, a fürdőszobai kukába dobom. azt is 2-3 naponta kiviszem, mert ugye abban is van, aminek egy hét után szaga lenne...
7/13 anonim válasza:
Vettem 20x 30as nejlonzacskót (uzsitasak), 1 ft volt darabja. Tettem egy ilyen konyhába való konyharuha tartót (öntapadós, műanyag) a pelenkázó fölé, kézhez, de a babától elég messze. Minden pelenkázás után abba teszem a pelust (bekötöm), és úgy a rendes kukánkba a konyhába.
8/13 anonim válasza:
16:42-es:
ez baromi jó ötlet:) hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
9/13 anonim válasza:
Nekünk van pelenkatároló kukánk, 4500 Ft. három utántöltő hozzá, ez három hónapig elég.11,5 hónapos a fiam,egy hónappal ezelőttig mindig vettem utántöltőt.De egy hónapja nem veszek.Én is vettem uzsonnászacskót,abba egyesével belecsomagolom a használt pelenkát.Raktam a pelenkatárolóba egy szemeteszsákot is.Három naponta kiviszem a kukát.Semmi szag nincs a szobában.200 Ft. volt a 100 db. uzsonnatasak.Kicsit olcsóbb,mint az utántöltő.
10/13 anonim válasza:
A kakis pelenkákat én is külön csomagolom uzsonnás zacskóba. Mi is Angelcare pelenkatárolót használunk. A kazetta 1 hónapig elég. A pisiset nem csomagolom külön-külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!