Van jó saslik recept előzetes hús pácolás és előkészítés nélkül?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 16:34
1/3 anonim válasza:
Eredetileg a pusztai, ill. pásztor-népek készítettek saslikot (onnét terjedt el), és ők nem pácolták.
Olvasd el a fenti ismertetőt!!!
2/3 A kérdező kommentje:
én sütőben készült alufóliásat tudok csinálni
2015. nov. 21. 18:51
3/3 anonim válasza:
Még valamikor a 70-es években lábasban, zsírban, gázon sütöttem. Ahogyan írja is, ha soványas, vagy idősebb állat húsa, akkor egy-egy falatka (füstölt!) szalonna is kerüljön be a sorba, és akkor már akár fent a lángon, akár a sütőben, de finom lesz az!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!