Szerintetek ha felszeletelma krumplit mielőtt olajba teszem azért lesz nagyon füstszag?
Te jó ég, a rántottsajtot nem sütni, hanem főzni kell..
Egyébként meg összedarált olivabogyó, kovászosuborkalé és nutellában kell, 2dl sósvízzel felöntve...
(Komolyan, ilyenkor elgondolkodom, hogy hogyan maradt eddig életben az emberiség)
Én a cukorszirupot nem szeleteltem fel a múlt héten, mégis akkora füst lett két-három óra után, hogy alig találtam meg az ablakot. Ráadásul nem is olvastam, hanem képeket szerkesztettem, nyomtattam és stancoltam.
Egyszerűen kiszámíthatatlan, hogy mikor miért lesz füst és büdös.
Egyébként tényleg sokszor előfordul, hogy saját életet él a kaja, és egyszer csak mindent elönt afüst (velem is)
Nemrég rántotthús sütése közben lememtem a boltba, mert elfogyott a liszt, és mire visszajöttem, hát azt hittem, hogy az egész ház ég, aztán kiderült, hogy csak a hús rakoncátlankodott valahogy, bár nem értem, mi történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!