Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Értelmes emberek! Szerintetek...

Értelmes emberek! Szerintetek hogyan kell kimérni egy recepthez a 0.75db tojást?

Figyelt kérdés
Kapros-túrós lepény

#tojás #0.75db
2015. nov. 7. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

:D

Elég értelmesnek tartom magam- én egyszerűen beletennék egy egészet - hidd el, semmi baja nem lesz.

2015. nov. 7. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Linkeld már be azt a receptet, ami ilyen mennyiséget ad meg!

Egyébként vennék egy tojást, és a többi hozzávaló mennyiségét felszoroznám 1.3-mal.

1-2 grammon semmi nem múlik.

2015. nov. 7. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj az ismerősökre is, és csinálj négyszeres adagot. Akkor pont 3 tojás kell majd, és megoldódik a problémád, mások pedig hálásak lesznek a sütiért!

.-)

2015. nov. 7. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretném látni ezt a receptet. :D
2015. nov. 7. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezhetöen egy nagyobb adagos receptet számolt vissza a kérdezö kisebb mennyiségre.

A legegyszerübb, ha az eredeti recept szerint kezded el, és vagy a nyers tésztát fagyasztod le adagonként, vagy a kés süteményt.

De elvileg megoldható úgy is, hoyg egy egész tojást felütsz, felvered villával, hogy elég folyékony legyen. Utána pontos mérlegen leméred, majd a 0,25 db.nak megfelelö mennyiséget kikanalazod belöle.

2015. nov. 7. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
tojást több méretben lehet kapni s-m-l...melyiknek a 75%-a kell?
2015. nov. 7. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
És ha fogsz egy kisebb tojást? Bár ha bolti, akkor gondolom tök egyforma méretű az összes :D Én beleraknék egy egészet, aztán jó va'. Hidd el, elég rugalmasan kezeli anyukám is recepteket, aztán valahogy mindig jó a végeredmény.
2015. nov. 7. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég elkészült a lepény :D
2015. nov. 7. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is egyet tennék bele, de nem túl nagyot választanék, hanem egy kisebbet.
2015. nov. 7. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Értelmes emberek tartanak törpetyúkot azok kisebbet tojnak. Pont a nagy tojás 75%-a.
2015. nov. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!