Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mihez illik a legjobban a...

Mihez illik a legjobban a parmezán, illetve a parmezán mihez illik a legjobban?

Figyelt kérdés

2015. okt. 26. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
milanoi makaroni,paradicsomos olaszos etelek, salatara is nagyon jo. Karakteres ize miatt nem mindenki szereti. En meg a sima rantottat is jobban szeretem vele
2015. okt. 26. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Olasz tésztaételekre reszelve vagy forgácsolva,rizottókra, salátákra, sült húsokra vagy akár panírba mikor rántott húst készítesz (zsemlemorzsával összekevered) :)
2015. okt. 26. 23:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem így gondoltam, hogy mindenféle tésztás ételhez vagy panírba, hanem hogy mihez passzol igazán, milyen komponenshez, úgy mint a bazsalikom-paradicsom páros például. Egy séf ha két domináns komponenst választ, akkor a parmezán mellett mi lehet a másik, hogy izgalmas étel legyen? A tészta nem szokott domináns komponens lenni általában egy gourmet ételben.
2015. okt. 27. 08:28
 4/5 Kiss Gerzson ***** válasza:
Ez utóbbi kérdésre az a helyes válasz, hogy nem kizárólagos a parmezán felhasználása. Vagyis széles körben elterjedt, és ahogyan fent is írták, úgy is használják. Nincs egyetlen komponens, amellyel harmonizálna.
2015. nov. 5. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
nyilván nem egy a világon, de vártam, hogy párat felsorol valaki, aki ért hozzá
2015. nov. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!