Van valami jó kakukkfüves pác recept? Milyen húshoz illik a legjobban?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 20:13
1/5 anonim 



válasza:





Konkrét receptet nem tudok sajnos, mert mindig fejből csinálom az ilyesmit. Zsályával vagy rozmaringgal, majorannával érdemes keverni. CItrom vagy fehérbors, fokhagyma is jól passzol hozzá.
Számomra elsősorban a halakhoz az igazi :)
2/5 anonim 



válasza:





Szinte minden húshoz jó, de módjával, mert nagyon erős az íze és ha sokat teszel bele, akkor elrontja. Szárnyasokhoz, vadakhoz, halakhoz is használják, de sültekhez, pl.: bárányhoz is finom.
3/5 A kérdező kommentje:
Én pácolni szeretnék kimondottan.
2014. jún. 10. 10:06
4/5 anonim 



válasza:





5/5 Zsuu89 válasza:
Látom már régi kérés, de hátha valakinek hasznos még...
Baráti körömben mindenki az én pácolt husimat kéri, mert tényleg isteni.
Csirkemell filét pácolok:
-kis olaj
-mustár
-reszelt fokhagyma
-flekken fűszerkeverék
-kakukkfű
Lehet mindet ízlés és mennyiségtől függően bátran használni. Amikor kész, a végén kis tejjel meglocsolom, hogy ellepje a husikat. Így még omlósabb lesz.
Tuti recept 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!