Tejjel ill. Fozotejszinnel finomabb a foghagymakremleves szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 15:41
1/9 anonim válasza:
Én minden krémlevest tejszínnel csinálok.
2/9 anonim válasza:
Tejszínnel, az állaga is jobb, nem csak az íze.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi! Tejszint preferalom en is, csak neten egy receptnel tejjel lattam. Ti raktok bele krumplit vagy az nagyon dominalna?
2015. okt. 14. 16:31
4/9 anonim válasza:
Habtejszínnel, ami valódi 30%-os, tiszta tejszín, nem gépi, higított és E-kkel teli készítmény, mint a főzőtejszín.
6/9 A kérdező kommentje:
#4
Koszi, erre mar regota kivancsi voltam, mi a kulonbseg! :-)
2015. okt. 14. 21:10
7/9 anonim válasza:
Régen gyakorlatilag mindenhez habtejszínt használtak, mert a min. 30%-os állati tejszín volt csak. Azért nevezik habtejszínnel, mert habbá is verhető, ami a zsírtartalomtól függ.
A főzőtejszínt tejipari maradékokból készítik, és stabilizátorokkal, állagjavítókkal sűrítik.
A habtejszín egyetlen összetevője viszont az állati tejszín.
Főzésnél a leves dúsabb, krémesebb, sűrűbb lesz tőle.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :-)
2015. okt. 15. 15:13
9/9 anonim válasza:
Tejszínnel finomabb a foKhagymakrémleves, viszont próbáld ki tömlős krémsajjtal is, nekem a hagymaleves nagyon ízlik úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!