Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lett száraz a kekszem?...

Miért lett száraz a kekszem? Eddig mindig finom puhára sikerült.

Figyelt kérdés
Ugyanannyi ideig sütöttem, ameddig szoktam.
2010. márc. 16. 05:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Másfajta lisztből csináltad?
2010. márc. 16. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
nem..
2010. márc. 16. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!


Két tippem van:

1, hőfok ugyazaz volt? Olyan,mintha kiszáradt volna...

2, ha sütőpor is kellett bele vagy más lazító, akkor annak nem járt le a szavatossága?


Üdv!

2010. márc. 16. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagyok konyhatündér, szóval lehet hogy hülyeséget mondok. :)

Szerintem a nem feglelő tárolás miatt, vagy kevés tejet stb. tettél bele, esetleg kevés volt a margarin. (Nem tudok főzni, de szerintem ez látszik is O.o)

2010. márc. 17. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!