Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit vásároljak be magamnak?

Mit vásároljak be magamnak?

Figyelt kérdés

Kollégista vagyok. Ötleteket szeretnék tőletek/Önöktől hogy mit lehetne vennem ami olcsó és finom.

Gondolok ittt olyanokra hogy kenyér, vaj, virsli stb.

És olyanokra amiket könnyű elkészíteni kevés hozzávalóból..

pl sült krumpli stb.

Várom a jó tippeket! :)))

2010. márc. 11. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Darálthús konzervet ( [link]

Én ebből besammel mártásos tésztát szoktam készíteni. Olajon megpirítasz egy fej vöröshagymát, és a villával nagyjából összetördelt darálthúst. Ezután lehúzod a lábost a tűzről, liszttel adsz hozzá, és csomómentesre kevered (ha szükséges még teszel hozzá olajat). Felengeded tejjel, és sűrűsödésig főzöd. Ha túl híg még lisztet, ha túl sűrű még tejet rakj hozzá. Miközben elkészíted kifőzöl egy csomag tésztát és már eheted is. Én összeszoktam keverni még melegen a tésztát a szósszal, és így a tészta beszívja a szaftot. Esetleg megszórhatod reszelt sajttal. 10 perces kaja :)

De ebből a darálthús konzervből még sok egyebet is el lehet készíteni :)

2010. márc. 12. 18:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most látom csak, hogy írták már előttem a darálthúst :/
2010. márc. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!