Mit vásároljak be magamnak?
Kollégista vagyok. Ötleteket szeretnék tőletek/Önöktől hogy mit lehetne vennem ami olcsó és finom.
Gondolok ittt olyanokra hogy kenyér, vaj, virsli stb.
És olyanokra amiket könnyű elkészíteni kevés hozzávalóból..
pl sült krumpli stb.
Várom a jó tippeket! :)))
Az pont van :D
Válaszod értékeltem,köszi!
kenyér, száraztészta, rizs, krumpli, babkonzerv, tejföl, tej, gríz, májkrém, tojás
ezekből csinálhatsz
májkrémes kenyeret, egészben sült krumplit, tejbegrízt, tejfölös (vagy akármilyen más) tésztát, főtt rizst babbal, (vagy azzal amit szeretsz), a tojást meg sokféleképpen elkészítheted, vagy megeheted a rizzsel vagy a krumplival. esetleg tojásos tészta :)
A kedvenc szendvicsem hozzávalói:
vajkrém,kukorica,saláta,paradicsom és zsemle:() Nagymmi
ja és jó laktató...
szeritem palacsintát is tudál készíteni(cukor,liszt,tej,tojás asszem)
Érdemes megnézni azt is, hogy hol veszed, mert az árak ugyebár eltérnek, de ha engem kérdezel én biztos vennék; péksüteményeket, néhány konzervet, tojást (!!) , műzlit, lisztet-olajat-cukrot, tehát alapélelmiszereket, ha egyszer "rádszakad a bank" és veszel egy szelet húst, legyen módod elkészíteni. Ezenkívül vennék teát és instant kakaóport, mert attól mindig jól lehet lakni pár percig (Optimális esetben lefekvés előtt, és mire éhes lennél már elaludtál :D )
Sok sikert és ne feledd: A jó kollégista ha éhes, alszik! :D
a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!