Lehet lángost szójatejből sütni?
Figyelt kérdés
Már ha tej(termék)mentes életet igyekszünk élni, és azt látom, hogy minden lángosreceptben van tej, azért kérdezem csak... Persze a legjobb az lenne, ha élesztő sem kéne bele, de akkor meg már persze kezdődik a mitől lángos a lángos... :)2015. aug. 31. 09:29
1/9 anonim válasza:
Lehet még fürészporból is. Azt egyed.
2/9 Ügyet Lenke válasza:
én mindig tej nélkül csinálom, nincs minden receptben tej...
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, mivel a lángosba semmilyen tej nem kell, szójatej meg különösen nem.
4/9 anonim válasza:
Csak úgy mondom hogy a lángosban nincs tej. Víz, liszt, olaj, só. Ennyi. Szójatej.... pfff...
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem találtam olyan receptet, amelyben ne lett volna tej (vagy max. tejföl/kefír). Az tök jó, hogy írjátok, hogy nem feltétlenül kell bele, de akkor ilyen alapon leírhatnátok már konkrét mennyiségekkel leírt, kipróbált receptet, még ha nem is arra való ez az oldal feltétlenül, de hátha belefér... ;)
2015. szept. 8. 15:35
6/9 anonim válasza:
Hát a tejföl meg a tej azért nagyon messze áll egymástól...
7/9 A kérdező kommentje:
oké, minden tejtermék, úgy értettem
2015. szept. 15. 23:52
8/9 anonim válasza:
Ez miért lett kiemelve?
Liszt+ minden 100 gr liszthez 1 gr instant élesztő begyúrni annyi vízzel amennyit felvesz plusz annyi nagy csipet só ahányszor 100gr liszt.
Keleszt, kisut
9/9 A kérdező kommentje:
Mert gondoltam, hogy még nem lett lezárva ez a kérdés, de most már igen, köszi.
okt. 25. 04:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!