Vörösboros marhapörköltből kifő az alkohol?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 12:47
1/12 Vlagyimir Rosztov válasza:
Szakácstól megkérdeznéd a szeme kiugrana , szerintem elp
árologna valamennyi belőle
4/12 anonim válasza:
Csak részben. Valamennyi marad benne.
5/12 anonim válasza:
Fedő nélkül igen, néhány perc alatt. Akkor is kipárolog, ha már nem ég alatta a láng, de még forró az étel, mert az alkoholnak 78 fok körül van a forráspontja.
6/12 anonim válasza:
Nekem nem szokott elparologni ... igaz en a kajaba es a torkomba is teszek fozes kozben ... igy jo fozocskezni :) hukk :D
7/12 anonim válasza:
Szakácsként mondom,hogy az etil-alkohol 95-100C-on elpárolog.Szóval ha bor/szesz öntése után felforrt 1-2 percig,akkor biztos elpárolgott az alkohol.
8/12 anonim válasza:
Hozzáteszem ahogy már írták:Fedő nélkül(mert akkor nem csapódik le a fedőre),78C a forráspontja,ami marad is,kevesebb mint 40m/m,azaz nem észrevehető.
9/12 anonim válasza:
Kifő, de azért csak módjával használd, mert az ízét nagyon félre tudja vinni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 10. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!