Házi Martinit amit 6-8 hétig kell készíteni keverjem meg minden nap 2 hétig, vagy ne nyúljak hozzá? Nektek mi az ami bevált?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 16:49
1/2 anonim válasza:
Igen, minden nap kell, de csak felrázni.
2/2 anonim válasza:
Kolléganőmék "nagyban" csinálták a panelban :)( 8 darab 5 literes üveg volt állandóan forgatva, érés szerint.
Csak az első 4 napban keverték át, aztán ment 5-6 hétre a pihenőhelyre, ami fent volt valami csomagtároló hely a mennyezet alatt, szóval meleg. az éretteket leszűrték és folyamatosan ezt fogyasztották , mert nagyon ízlett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!