Befőttes üveget hogyan tudnék kifertőtleníteni teljesen makulátlanul?
Figyelt kérdés
Rothadó penészes gusztustalanság volt benne
Ki tudnám úgy mosni, hogy mintha teljesen új lenne, és az utolsó molekulája is eltűnne a penészes rothadásnak?
Ecetes vízben forraltam fél óráig, de másnap megszagoltam és kicsit éreztem benne a szagot -> tehát még nem ment ki teljesen
Boltba nem tudok venni, nem találok sehol
Vagy lehet valahol olcsón?
ez a 2 dolog érdekelne
2015. aug. 3. 22:26
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, de mi köze van ehhez?
2015. aug. 3. 22:31
3/13 anonim válasza:
80 forintért lehet újat venni, tudod ki mosogatná
4/13 anonim válasza:
Mosogatógép teljesen kifertőtleníti. Ha azután se jó, akkor kuka.
5/13 A kérdező kommentje:
De holl???
Lidl-be nincsen:\
ja, nem Magyarországon vagyok, de itt is kéne lennie
2015. aug. 3. 23:19
6/13 anonim válasza:
Hipóval próbálkoznék az biztos megoldja!!
Mármint az után, hogy nem marad baktérium, az tuti!
7/13 anonim válasza:
Ne a lidlben keresd. Háztartási boltokban, százforintosokban, mindenes nagyáruházakban, barkácsáruházakban. Olyan helyeken nézd meg aminek a fő profilja nem az élelmiszer és mellette nem csak időszakosan árusít egyéb termékeket. De magyarországon a praktikerben 80ft, pont mint előttem említették.
8/13 anonim válasza:
Obiban vettem két hete. Sok különböző méretű volt.
9/13 anonim válasza:
4-es. A sima forralás is kifertőtlenít bármit (még jobban mint a mosogatógép).... de szerintem legjobb lenne azt az üveget kidobni de nagyon gyorsan!!!!
10/13 anonim válasza:
hát pedig nálunk a lidl tele van befőttesüveggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!