Reggeli készítésben segítség?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Rántott vagy tükörtojás. Ha annyira húsosak, lehet bele tenni kolbászt vagy tarját, arra egy agyonsózott sem olyan durva, én speciel hagymát, cukkinit s efféléket szeretek alkalmazni, mellé pedig paradicsomot, zöldpaprikát és uborkát. Persze sajt is mehet rá/bele. Nagyon szép tud lenni akár egy egyszerű tükörtojás, körberakva színes zöldségekkel... De rántottából különösen gazdagot lehet kreálni, kívül-belül finomságokkal.
Kinek mi a könnyű étel. Nekem a szénhidrátszegény, zöldséges ételek...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Amit ajánlottak, a tojás az jó.
Húsból nem szabadna a zsíros és nehéz fajtákat fogyasztaniuk, elsősorban csak halat (omega-zsírsavak miatt különösen jó szívbetegeknek!!), sovány szárnyashúst.
A sót, cukrot illene csökkenteni minimálisra.
Emellett rostos zöldségek, nem túl cukros gyümölcsök (tehát pl. banán nem, de az áfonya jó).
Fehér liszt helyett teljes kiőrlésű, és pékárúban is ilyen.
Ami még szintén nagyon jó ásványi anyagok és omega zsírsavak szempontjából azok a hidegen sajtolt olajak ill. a magvak - tökmag, dió, mogyoró, lenmag, szezámmag
Szóval ami még eszembejut:
-válogatott zöldségek, rozsos vagy más teljes kiőrlésű kenyérrel, túrókrém
-töltött paradicsom, paprika
-avkádó valamilyen tengeri hallal
- válogatott magvak egy kis natúr joghurttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!