Sárgabarack lekvárt hogyan lehet úgy elkészíteni, hogy ne legyen szálas?
Figyelt kérdés
A nyers barackban nem éreztem az elrághatatlan szálakat, viszont a kész lekvárban szinte szúrnak.2015. júl. 23. 21:08
1/3 anonim válasza:
Le kell darálni a barackot, vagy kész lekvár állapotban merülő mixerrel homogenizálni. Sajnos ilyenkor annyira pépes lesz, hogy lehetetlenség tovább főzni a lávaszerű buggyogás és leégés veszélye miatt.
2/3 anonim válasza:
Főzés előtt ledarálom héjastól, és a sütőben alacsony fokozaton főzöm a kellő sűrűségig, néha megkeverem. Nem kell ott állni mellette és kevergetni és nem is fröcsög.
3/3 anonim válasza:
Botmixerrel atdolgozhatod, fem szuron atpaszirozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!