Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vennétek fagylaltgépet,...

Vennétek fagylaltgépet, megéri, macerás elkészíteni a fagyit? Akinek van-megbánta?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekünk van az rettentő nehézkesen használható. A tálja egy nagy jégakkumulátor, amit be kell hűteni órákra használat előtt. Értelemszerűen dög nagy, és igazából akkor működött jól amíg megvolt a nagy hűtőládánk amiben hidegebb volt mint a mostani kis fagyasztóban. Hiába nagy kívül, fagylalt elég kevés készül egy alkalommal. Szóval ez nem érte meg. Ha esetleg van más rendszerű, ami hűt is, az talán jobb.
2015. júl. 6. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk anyám szokott készíteni fagyit.

Nincs fagylaltgépünk, és nem is kell.

Az általa készített fagyi kicsit "ropogósabb", mint a bolti, de finomabb...

2015. júl. 6. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem teljesen megfelel az a fagyi, amit gép és különösebb kevergetés nélkül készítek, így nem vennék. Tavaly nem is ettem fagyit, idén azért már rácuppantam :)
2015. júl. 6. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem vennék. Csak nyáron eszem fagyit, ha meleg van. Ez mondjuk egy évben két hónap. És akkor is csak néha kívánom meg. Akkor egyszerűbb kiülni egy jó kis teraszra fagyizni. Semmi macera :) Feleslegesnek tartom, ha minden apróságra van egy gép, ami aztán egész évben porosodik valahol, mert úgy sincs kihasználva.
2015. júl. 6. 12:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2015. júl. 6. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyósnak van, de a 10 év alatt még nem láttam, hogy használta volna. Inkább dobozos jégkrémet vesz...

Gondolom régi a gépe, lehet van újabb, ami praktikusabb.

2015. júl. 6. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt egy, de elromlott, azóta le lettem tiltva a tejtermékekről, ezért én nem veszek újat, sima gyümölcspépből egész jó fagyit (valahol inkább a fagyi és a jégkása között van) lehet csinálni kevés kevergetéssel. Viszont a tejes/tejszínes, krémes fagyikhoz nagyon jó a fagylaltgép, sokkal jobb lesz az állaga mintha nélküle próbálkozik az ember. A miénket tök egyszerű volt használni, pedig valami márkanélküli vacak volt (két évet bírt), de jól dolgozott és nem volt macerás. Az egyetlen probléma nálunk az volt, hogy a fagyasztónk mindig tele volt és nehéz volt a tartálynak helyet csinálni. Most üres a fagyasztó, de nincs fagyigép, rémes :D
2015. júl. 6. 17:26
 8/8 anonim válasza:
Nekünk van! Mi nem bántuk meg! Akkor eszel fagyit amikor akarsz! Persze a miénk olyan hogy elötte le kell fagyasztani emiatt csak naponta 1-2ször lehet csinálni de 1-1,5 kg ot csinál.. Meg nagyon finom.. Meg nem nehéz megcsinálni! Szerintem egy 10 éves is megcsinálja vele.. Nekünk Délonghi fagyi gép van nagyon be vált
2015. júl. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!