Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell sárgaborsófőzeléket...

Hogy kell sárgaborsófőzeléket főzni úgy, hogy ne fusson ki?

Figyelt kérdés
Anyukám ilyet főzött és hiába tette kisebb lángra, vagy négyszer kifutott mert annyira habzott. Valami ötlet?
2008. szept. 4. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A sárgaborsót áztasd be éjszakára, öblitsd jól át, és tiszta vízzel tedd fel főni, és forrás után vedd kis lángra. Lehet a tűzhelyetekkel van a gond hogy nem tud elég kis lángot csinálni.
2008. szept. 4. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És jóval nagyobb lábasba kell tenni, mint általában az akkora mennyiségű főzelékeket, pont azért mert szeret futni. Amíg nem forr fel, addig sajnos ott kell mellette dekkolni. Utána takarék, akkor már ott lehet hagyni, de csak óvatosan, mert a futás mellett leégni is szeret a mocsok. Pedig olyan finooooom::):):):):)
2008. szept. 4. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
28%
Ne nevess mer ki fut a bableves! Nem kell kozben nevetni!
2009. márc. 8. 04:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!