Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Céklát tettem el, de nem...

Céklát tettem el, de nem dunsztoltam meg, hanem nyersen be az üvegbe (felszeletelve) majd rá a lé és irány a spájz. Tényleg megromlik így?

Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nemtom, de a cékla sokáig eláll, hacsak nem savanyúságnak kell, kár feldolgozni.
2008. szept. 4. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Pont hogy savanyúságnak akartam volna, nagyon szeretjük!

2008. szept. 4. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam főzni, majd szeletelni, fűszerezni. Hetekig eláll a hűtőben. Így havonta max. 2x kell végigcsinálni a nem túl bonyolult műveletet. Amúgy mi is szeretjük, kb kt kg-ot szoktam egyszerre.
2008. szept. 18. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!