Céklát tettem el, de nem dunsztoltam meg, hanem nyersen be az üvegbe (felszeletelve) majd rá a lé és irány a spájz. Tényleg megromlik így?
Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 22:42
1/3 anonim válasza:
nemtom, de a cékla sokáig eláll, hacsak nem savanyúságnak kell, kár feldolgozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Pont hogy savanyúságnak akartam volna, nagyon szeretjük!
2008. szept. 4. 22:05
3/3 anonim válasza:
Én meg szoktam főzni, majd szeletelni, fűszerezni. Hetekig eláll a hűtőben. Így havonta max. 2x kell végigcsinálni a nem túl bonyolult műveletet. Amúgy mi is szeretjük, kb kt kg-ot szoktam egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!